Betingelser

Kjære kunde

Frakt
Vi sender varene til deg i løpet av 1-2 dager (sender kun i Norge)
Bring bruker 2-3 dager- Alle priser er inkl mva.
Fraktprisen er 98,- uansett hvor i landet du bor.
Enkelte varer må hentes i butikk, men da står det opplyst.
Det er mulig å hente alle varer i butikk.

Utsolgt
Vi tar forbehold om at enkelte varer kan være utsolgt, men da vil du bli kontaktet umiddelbart, og evt. innbetalt beløp vil bli tilbakeført.
 

 

Betaling med kort 
Den enkleste måten er å betale med kredittkort. Vi har avtale med payex, så alle transaksjoner går trygt for seg. H.Bygg er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden.

 

Klarna Faktura  

Du kan betale med faktura og få 14 dager betaling. Faktura sendes på din e-post samtidig som at ordren blir sendt. Fakturaløsningen er levert av Klarna og krever kredittgodkjenning. Du er selv ansvarlig for å legge inn korrekt e-postadresse.

 

Postoppkrav
Det er også mulighet å benytte postoppkrav, da kommer det er oppkravsgebyr i tillegg. 

Forskuddsbetaling
Ved forskuddsbetaling må du betale inn beløpet til konto nr. 2500 05 07175. Varene blir da sendt når vi har mottatt betalingen. 

Sending
Vi sender varer kun i Norge!

Åpent kjøp
Du har åpent kjøp i 14 dager.

Reklamasjon
Skulle det oppstå skader eller andre feil på produktet, ber vi deg melde fra om dette innen 2 dager. Vi sender deg ny vare og du sender den ødelagte varen i retur. 

Angrefrist
Skulle du angre på kjøpet. Kan du melde retur innen 14 dager, og du vil få pengene igjen så fort vi får varen i retur. Varene må returneres ubrukt og i original emballasjen. Du må også fylle ut og legge ved angrerettskjema som følger med varen. Frakt i forbindelse med retur må du koste selv. 

Kansellering
Ønsker du å kansellere et kjøp, så send oss en mail, så sletter vi orderen omgående.

Personvern
Alle kundedata vil oppbevares ifølge norsk lov, og vil ikke bli delt med en tredje part. For å bestille i vår nettbutikk, må du være fylt 18år. 

 


Drømmerommet © 2023 | Powered by Mystore